Unge med høretab - Oplysningsprojekt for Decibel

2022
Kunde

Decibel

Nossell & Co. skaber nyt online-univers for unge med høretab - i samarbejde med Great Minority og Decibel

Leverance

Nyt online-univers for unge med høretab

En af Nossell & Co.’s missioner er at skabe forståelse på tværs af handicap og samfund. En af forudsætningerne herfor er at mennesker har mulighed for at dygtiggøre sig og udnytte sine evner og kvaliteter, uanset hvordan vi fungerer i det daglige.  

Netop af den grund er vi glade for vores samarbejde med Decibel, som vi nu kan løfte sløret for (det foreløbige) udbytte af.

Hvor går man hen med sine eksistentielle og praktiske spørgsmål, når man er ung og har et høretab? Hvor finder man den nødvendige vejledning fra de fagprofessionelle - og hvordan imødegår man sit behov for at spejle sig i andre unge med høretab, udveksler erfaringer om studielivet, arbejdslivet og familielivet?

I det nye ungeunivers - ungmedhøretab.dk - er de unges forskellige livserfaringer i centrum. Formålet har været at skabe et forum MED de unge, FOR de unge, og ikke mindst AF de unge selv. Det er, med andre ord, det nye forum, man går til med sine spørgsmål og sin tvivl, når man skal navigere i verden på sine egne præmisser.

Klik ind på www.ungmedhøretab.dk og bliv en del af fællesskabet!

Kontakt os

Næste projekt

Bootcamps for unge iværksættere med handicap
No items found.
Ved at klikke på "Accepter alle cookies" accepterer du lagring af cookies på din enhed for at forbedre webstedsnavigation, analysere brug af hjemmesiden og hjælpe med vores markedsføringsindsats. Se vores Privatlivspolitik for mere information..