Noget af det,
vi kan lave for dig

Kommunikation

Vi arbejder både strategisk i helikopteren og på gulvet, når opgaverne skal ud over rampen og helt i mål. Vi hjælper med rammesætning, agenda-setting, strategi og mediestyring og har stor erfaring med at producere oplysningskampagner, videoer, artikler, pressemateriale m.v.

Her er vores speciale, at vi kan kombinere fortællinger, erfaringer og oplevelser fra det personlige perspektiv (lived experience) med faglighed og professionalisme, når det gælder kommunikation og handicap.  

Projektledelse

Vi har stor erfaring i projektledelse. Jacob Nossell har over 25 projekter på bagen, der spænder fra iværksætter-bootcamps for unge med handicap, produktion af dokumentarfilm og teater, oprettelsen af ny digital streamings-kanal for en NGO - til tilblivelsen af en fagfestival i Helsingør.  

Vi arbejder helhedsorienteret med projektbeskrivelser, budget, fondsstrategi, ansøgningsprocesser og eksekvering af projekter.

Rådgivning

Vi har stor erfaring på handicapområdet – og vi deler gerne ud af den.

Vi rådgiver blandt andet omkring diversitet, tilgængelighed, repræsentation og har masser af ideer til, hvordan endnu flere personer med handicap kan deltage aktivt i erhvervslivet og samfundet.

Derudover holder vi foredrag, workshops og underviser i forskellige problemstillinger og tematikker inden for handicapområdet.

Netværksdannelse

Med et alsidigt og bredt funderet netværk i handicapverdenen kan vi facilitere processer om bestyrelser, advisory boards, følgegrupper og råd i handicapspørgsmål.

Vi har nemlig fingeren på handicappulsen, både når det gælder fagfolk, forskere, eksperter, politiske aktører, beslutningstagere - og ikke mindst mennesker med handicap.

Ved at klikke på "Accepter alle cookies" accepterer du lagring af cookies på din enhed for at forbedre webstedsnavigation, analysere brug af hjemmesiden og hjælpe med vores markedsføringsindsats. Se vores Privatlivspolitik for mere information..