Ved at klikke på "Accepter alle cookies" accepterer du lagring af cookies på din enhed for at forbedre webstedsnavigation, analysere brug af hjemmesiden og hjælpe med vores markedsføringsindsats. Se vores Privatlivspolitik for mere information..

Om Nossell & Co

Samarbejde er nøglen til succes – i hvert fald når man har et handicap. For så er man ikke verdensmester til alt (som alle andre).

Vi mener, at man når længst ved at hjælpes ad. Stifter cand. comm. og serie-iværksætter Jacob Nossell har mere end 15-års erfaring som journalist, populær foredragsholder og handicapkonsulent.

I Nossell & Co har vi desuden et stort netværk af fagligheder, der tæller web-udviklere, VJ’s, fotografer, digitale konceptudviklere, kunstnere og rådgivere inden for kommunikation, PR og politik.

Sammen er vi verdensmestre i at bygge broer mellem mennesker – med og uden handicap.

Læs Jacob Nossells personlige CV på LinkedIn her

Stine Krutika Nielsen

Kommunikationsassistent

Mit navn er Stine. I øjeblikket er jeg specialeskrivende i film- og mediehistorie og har tidligere læst en dobbelt bachelor i filmvidenskab og i medie -og kommunikationsvidenskab. Alt sammen på Lund Universitet.

Mit interessefelt ligger i, hvordan at vi bruger medierne til at kommunikere med hinanden - og især ved hjælp af visuel kommunikation. Jeg er selv glad for at bruge diverse SoMe kanaler. Jeg synes, det er spændende at undersøge hvordan, vi kan benytte netop dem til at være mere visuel i vores online formidling.

Martin Merrild

SoMe-redaktør

Som SoMe-redaktør hos Nossell & Co. arbejder jeg med formidling via sociale medier og ekstern kommunikation i øvrigt.

Jeg er uddannet kandidat i Kommunikation og Arbejdslivsstudier fra Roskilde Universitet, hvorfra jeg har erfaring med formidling og samskabende arbejdsprocesser.

Det kan være en udfordring at have særlige forudsætninger for at interagere socialt i et samfund, hvor vi som individer - gerne spejler os i hinandens fysiske fremtoning og talegaver.  I kraft af mit liv med cerebral parese (hjerneskade) og et talehandicap, ligger det mig meget på sinde at søge at inddrage nogle af de samfundsstemmer og livserfaringer, som typisk går under radaren i en pulserende og hektisk verden.  

Mine interesser spænder vidt, fra skønlitteratur over sociologi (og særligt handicapforskning) til filmhistorie, men mit primære fokus ligger på at skabe forståelse og åbenhed på tværs af de skel og kløfter, vi oplever i det sociale menageri, vi lever i.

Har du lyst til at booke Jacob Nossell som foredragsholder?

Jacob Nossell holder også foredrag, hvor han leverer skarpe pointer med et glimt i øjet. I foredragene langer Jacob mange erfaringer og holdninger ud over disken.

Lige fra, hvordan børn med handicap inkluderes bedst muligt i samfundet, FN’s handicap-mål, universel design til, hvordan man kommer ind på arbejdsmarkedet, når man har et handicap.

Jacob Nossell blander det faglige med det personlige - alvor og humor, således at man går hjem med et smil på læben - og noget at tænke over.

Book et foredrag