Om Nossell & Co

Samarbejde er nøglen til succes – i hvert fald når man har et handicap. For så er man ikke verdensmester til alt (som alle andre).

Vi mener, at man når længst ved at hjælpes ad. Stifter cand. comm. og serie-iværksætter Jacob Nossell har mere end 15-års erfaring som journalist, populær foredragsholder og handicapkonsulent.

I Nossell & Co har vi desuden et stort netværk af fagligheder, der tæller web-udviklere, VJ’s, fotografer, digitale konceptudviklere, kunstnere og rådgivere inden for kommunikation, PR og politik.

Sammen er vi verdensmestre i at bygge broer mellem mennesker – med og uden handicap.

Læs Jacob Nossells personlige CV på LinkedIn her

Har du lyst til at booke Jacob Nossell som foredragsholder?

Jacob Nossell holder også foredrag, hvor han leverer skarpe pointer med et glimt i øjet. I foredragene langer Jacob mange erfaringer og holdninger ud over disken.

Lige fra, hvordan børn med handicap inkluderes bedst muligt i samfundet, FN’s handicap-mål, universel design til, hvordan man kommer ind på arbejdsmarkedet, når man har et handicap.

Jacob Nossell blander det faglige med det personlige - alvor og humor, således at man går hjem med et smil på læben - og noget at tænke over.

Book et foredrag