Ved at klikke på "Accepter alle cookies" accepterer du lagring af cookies på din enhed for at forbedre webstedsnavigation, analysere brug af hjemmesiden og hjælpe med vores markedsføringsindsats. Se vores Privatlivspolitik for mere information..

Om Nossell & Co

Samarbejde er nøglen til succes – i hvert fald når man har et handicap. For så er man ikke verdensmester til alt (som alle andre).

Vi mener, at man når længst ved at hjælpes ad. Stifter cand. comm. og serie-iværksætter Jacob Nossell har mere end 16-års erfaring som journalist, projektleder, populær foredragsholder og handicapkonsulent.

I Nossell & Co har vi desuden et stort netværk af fagligheder, der tæller web-udviklere, VJ’s, fotografer, digitale konceptudviklere, kunstnere og rådgivere inden for kommunikation, PR og politik.

Sammen er vi verdensmestre i at bygge broer mellem mennesker – med og uden handicap.

Founder og ejer af Nossell & Co - Jacob Nossell, er bl.a. vinder af Vanførefondens Opmuntringspris (2014), CP Danmarks Spastikerpris (2010) og Helene Elsass Prisen (2023).

Martin Merrild

Akademisk medarbejder og SoMe-redaktør

Som SoMe-redaktør hos Nossell & Co. arbejder jeg med formidling via sociale medier og ekstern kommunikation i øvrigt.

Jeg er uddannet kandidat i Kommunikation og Arbejdslivsstudier fra Roskilde Universitet, hvorfra jeg har erfaring med formidling og samskabende arbejdsprocesser.

Det kan være en udfordring at have særlige forudsætninger for at interagere socialt i et samfund, hvor vi som individer - gerne spejler os i hinandens fysiske fremtoning og talegaver.  I kraft af mit liv med cerebral parese (hjerneskade) og et talehandicap, ligger det mig meget på sinde at søge at inddrage nogle af de samfundsstemmer og livserfaringer, som typisk går under radaren i en pulserende og hektisk verden.  

Mine interesser spænder vidt, fra skønlitteratur over sociologi (og særligt handicapforskning) til filmhistorie, men mit primære fokus ligger på at skabe forståelse og åbenhed på tværs af de skel og kløfter, vi oplever i det sociale menageri, vi lever i.

Peter Græsbøll Holm

Kommunikationsmedarbejder

Mit navn er Peter Græsbøll Holm. Som kommunikationsmedarbejder går jeg til alle mine mange forskellige arbejdsopgaver hos Nossell & Co. med den samme blanding af ansvar, eftertanke og leg.  

Jeg er uddannet, først i Idéhistorie på Aarhus Universitet (BA), og har derefter færdiggjort mine studier i politisk kommunikation og ledelse på CBS (Cand.soc.). Jeg bliver aldrig helt færdig med studierne, og derfor arbejder jeg på at få funding til en ph.d. med fokus på sociologiske og filosofiske perspektiver i forholdet mellem egenvilje og handikap.

Mine studier har gjort mig god til især én ting: At fare vild.  Der er nemlig noget værdifuldt i at tage en omvej. Gennem mit liv har jeg erfaret – blandt andet i kraft af, at jeg er kørestolsbruger – at den bedste vej mellem to punkter ikke altid er den korteste.

Det kan umiddelbart lyde kontraintuitivt at fremhæve en sådan kompetence i min medarbejderbeskrivelse.  Min påstand er, at den umiddelbart mest effektive løsning på en opgave ikke altid er den mest holdbare – især ikke når det kommer til handicapområdet.

Når man deltager på arbejdsmarkedet, og på en arbejdsplads, med nogle andre vilkår end majoriteten af den danske arbejdsstyrke, må man også turde tænke – og gøre tingene – anderledes.

Jacob Yoon Egeskov Nossell

Founder og ejer af Nossell & Co.

Mit navn er Jacob Nossell. Siden 2005 har jeg beskæftiget sig med formidlingen af livet med handicap – både nationalt og internationalt.

Mange vil nok kende mig for min film-debut i dokumentarfilmen Det Røde Kapel om Nordkorea sammen med journalisten Mads Brügger og komikeren Simon Jul fra 2006.

Sideløbende har jeg holdt talrige foredrag for bl.a. Det Centrale Handicapråd, Socialstyrelsen, Danske Fysioterapeuter, Ergoterapeutforeningen, Københavns Kommune mv. Foredragene handler omkring livet med handicap, kultur, mangfoldighed og kommunikation.

Til daglig arbejder jeg handicapkonsulent, kommunikatør og projektleder i Nossell & Co, hvor jeg rådgiver virksomheder, organisationer og NGO'er omkring forskellige handicapspørgsmål (især lived experience).

Jeg har mere end 16-års erfaring i kommunikation og handicap.

Jeg er også modtager af Spastikerforeningens Spastikerpris i 2010, Vanførefondens Opmuntringspris i 2014 og Helene Elsass Prisen i 2023.