Bootcamps for unge iværksættere med handicap

2021/22
Kunde

Dansk Handicap Forbund, Dansk Erhverv, Tuborgfondet

Danmarks første iværksætter-bootcamp for unge med handicap.

Bootcamp-konceptet er et 10-ugers kursusforløb, hvor deltagerne vil lære alt, hvad man har brug for at vide til at starte en virksomhed. Samt få muligheden for at møde prominente iværksættere og eksperter som bl.a. Mia Wagner, direktør for Nordic Female Founders, Palle Riismøller, direktør for Connect Danmark og mange flere.

Leverance

Kommunikation, rådgivning, projektledelse

I Danmark har vi op mod 33.000 danskere, som både kan og vil arbejde. Desværre kan det være en stor udfordring at passe ind i rammerne på det ordinære arbejdsmarked. For et handicap kræver ofte både tålmodighed og fleksibilitet.

Derfor har Dansk Handicap Forbund, Great Minority og Nossell & Co. startet Danmarks første iværksætterbootcamp for unge med handicap mellem 18-30 år, der løb af stablen i efteråret 2021 samt igen i 2022.

Her fokuserer vi netop på at udnytte dette kæmpe-potentiale ved at bringe flere unge med handicap tættere på arbejdsmarkedet. For iværksætteri giver netop den fleksibilitet og plads som mange af disse unge har brug for.

Projektet er støttet af Tuborgfondet.

Kontakt os

Næste projekt

CP-TV – Et nyt fællesskabende format
No items found.
Ved at klikke på "Accepter alle cookies" accepterer du lagring af cookies på din enhed for at forbedre webstedsnavigation, analysere brug af hjemmesiden og hjælpe med vores markedsføringsindsats. Se vores Privatlivspolitik for mere information..