CP-TV – Et nyt fællesskabende format

2020-2022
Kunde

CP Danmark

CP-TV er et live-koncept, hvor der bruges streaming-software  til at producere udsendelser med forskellige aspekter, udfordringer og tematikker omkring livet med cerebral parese og handicap generelt via Facebook Live.

Via CP Danmarks Facebook-side har CP Danmark og vi nået over 220.000 personer i alt med konceptet. Der er over 9.500 personer, der har set mere end 1 minut af CP-TV.

Endvidere har der været over 91.050 videovisninger i alt af CP-TV.

Leverance

Projektledelse, kommunikation, rådgivning

I skrivende stund har CP Danmark produceret 54 afsnit af CP-TV – udsendelser der har handlet om alt lige fra kæresteliv, BPA, kommunalvalget, beskæftigelse, fysioterapi, handicappolitik til livet med et handicap, herunder operationer m.v.

Via CP Danmarks Facebook-side har CP vi nået over 220.000 personer i alt med CP-TV. Dermed er der over 9.500 personer, der har set mere end 1 minut af CP-TV. Der har været over 91.000 videovisninger i alt af CP-TV.

Sammen med CP Danmark har formået at skabe en ny kommunikationskanal i CP Danmark, hvor medlemmerne selv har mulighed for at komme til orde og få en stemme i det offentlige rum.

Derudover har vi med CP-TV’s format i en tid, der har været præget af Covid-19, isolation og ensomhed, fået muligheden for at komme ind i stuen virtuelt hos foreningens medlemmer og mange andre med handicap, samt pårørende, der bruger Facebook, samt hos fagfolk, tillidsfolk og eksperter.

Live-elementet ved CP-TV har samtidig givet seerne/medlemmerne muligheden for at deltage i debatten ved de enkelte programmer – og dermed deltage i et socialt fællesskab – på trods af konsekvenserne af Covid-19.

Næste projekt

Bootcamps for unge iværksættere med handicap
No items found.