CP-TV – Et nyt fællesskabende format

2020/22
Kunde

CP Danmark

CP-TV er et live-koncept, hvor der bruges streaming-software til at producere udsendelser med forskellige aspekter, udfordringer og tematikker omkring livet med cerebral parese og handicap generelt via Facebook Live.

Der er lidt over 9.500 personer, der har set mere end 1 minut af CP-TV. Via CP Danmarks Facebook-side har CP Danmark og vi nået over 220.000 personer i alt med konceptet.

Endvidere har der været over 91.050 videovisninger i alt af CP-TV.

Leverance

Projektledelse, kommunikation, rådgivning

I skrivende stund har CP Danmark produceret 54 afsnit af CP-TV – udsendelser der har handlet om alt lige fra kæresteliv, BPA (hjælperordning), kommunalvalget, beskæftigelse, fysioterapi, handicappolitik til livet med et handicap, herunder operationer m.v.

Via CP Danmarks Facebook-side har CP vi nået over 220.000 personer i alt med CP-TV. Dermed er der over 9.500 personer, der har set mere end 1 minut af CP-TV. Der har været over 91.000 videovisninger i alt af CP-TV.

Sammen med CP Danmark har vi formået at skabe en ny kommunikationskanal i CP Danmark, hvor medlemmerne selv har mulighed for at komme til orde og få en stemme i det offentlige rum.

Derudover har vi med CP-TV’s format i en tid, der har været præget af Covid-19, isolation og ensomhed, fået muligheden for at komme ind i stuen virtuelt hos foreningens medlemmer og mange andre med handicap, samt pårørende, der bruger Facebook, samt hos fagfolk, tillidsfolk og eksperter.

Live-elementet ved CP-TV har samtidig givet seerne/medlemmerne muligheden for at deltage i debatten ved de enkelte programmer – og dermed deltage i et socialt fællesskab – på trods af konsekvenserne af Covid-19.

Kontakt os

Næste projekt

Bootcamps for unge iværksættere med handicap
No items found.
Ved at klikke på "Accepter alle cookies" accepterer du lagring af cookies på din enhed for at forbedre webstedsnavigation, analysere brug af hjemmesiden og hjælpe med vores markedsføringsindsats. Se vores Privatlivspolitik for mere information..