Relancering af Stomiguiden.dk

2023/25
Kunde

Stomiforeningen COPA

Mange danskere forbinder stomi med alderdom og tab af kropskontrol, men ikke desto mindre får omkring 400 danskere (under 40 år) stomi hvert år i Danmark. Med Stomiguiden.dk har unge nu en portal, der giver adgang til den nyeste viden om livet med stomi.

Portalen er – målrettet unge, og indholdet er i høj grad skabt af og med de unge selv.

Leverance

Mange danskere forbinder stomi med alderdom og tab af kropskontrol, men ikke desto mindre får omkring 400 danskere (under 40 år) stomi hvert år i Danmark. Med Stomiguiden.dk har unge nu en portal, der giver adgang til den nyeste viden om livet med stomi. Portalen er – målrettet unge, og indholdet er i høj grad skabt af og med de unge selv.  

Vi relancerer nu Stomiguiden.dk med en ny og moderne version. I kølvandet på relanceringen følger naturligvis en løbende vedligeholdelsesopgave, der består i at skabe nyt konkret indhold i form af artikler og videoindhold. Desuden har det været et specifikt ønske at integrere sociale medier som en naturlig del af sitet, hvor de unge selv har mulighed for at dele deres hverdagserfaringer i et trygt forum.

Formålet med relanceringen af online-universet er først og fremmest at give har sitet en ansigtsløftning, så det fremstår indbydende og brugervenligt for målgruppen, ligesom der er luget lidt ud i forældede informationer. Samtidig har vi i arbejdet med det nye site haft særlig fokus på at formidle den nyeste faglige viden i et format målrettet et ungt segment. Men vigtigst af alt er de unge selv kommet mere i centrum, da livet med stomi er som ungdomsliv er flest med meget andet end poseskift og hospitalsindlæggelser.

Stomiguiden.dk har i løbet af sine første ti års levetid haft flere end 50.000 besøgende. Sitet blev skabt ud fra et ønske om at tilbyde et inspirerende og informativt mødested, der kunne lette overgangen for de unge til livet med stomi. Det er vores håb, at dette formål også efterleves med det nye site.

Tjek Stomiguiden.dk ud her

Projektet er støttet af Stomiforeningen Copa, Østifterne, Knud Højgaards Fond og Louis Hansen Fonden.

Kontakt os

Næste projekt

Unge med høretab - Oplysningsprojekt for Decibel
No items found.
Ved at klikke på "Accepter alle cookies" accepterer du lagring af cookies på din enhed for at forbedre webstedsnavigation, analysere brug af hjemmesiden og hjælpe med vores markedsføringsindsats. Se vores Privatlivspolitik for mere information..