Relancering af Stomiguiden.dk

2023
Kunde

Stomiforeningen COPA

Relanceringen af Stomiguiden.dk - består i opsætning af en ny hjemmeside, nye artikler og videoer, samt opsætning af forskellige SoMe-kanaler - med fokus på unges fortællinger, som andre kan spejle sig i. Derudover består relanceringen af et udviklingsarbejde omkring Copa Ung i forhold til rekruttering af frivillige, facilitering af arrangementer, samt udarbejdelse af vedtægter.

Leverance

Stomiguiden.dk er en guide, der henvender sig primært til unge mellem 18-36 år, som står til at skulle have stomi eller som netop har fået stomi. Guiden er opbygget som et online-univers, bestående af artikler, interviews og videoer, der sætter fokus på tanker, følelser og udfordringer forbundet med livet med stomi.

Med relanceringen af Stomiguiden.dk udvides ungeperspektivet gennem de unges egne levede erfaringer samt oplysningsmateriale rettet mod livet som ung med stomi.

Projektet er støttet af Stomiforeningen Copa, Østifterne, Knud Højgaards Fond og Louis Hansen Fonden.

Næste projekt

Unge med høretab - Oplysningsprojekt for Decibel
No items found.
Ved at klikke på "Accepter alle cookies" accepterer du lagring af cookies på din enhed for at forbedre webstedsnavigation, analysere brug af hjemmesiden og hjælpe med vores markedsføringsindsats. Se vores Privatlivspolitik for mere information..