Workshop om handicap, kunst og kultur i Grønland for Tilioq

2024/25
Kunde

Tilioq

For første gang skal Nossell og Co. nord for polarcirklen, når vi i samarbejde med den grønlandske handicaporganisation, Tilioq, afholder en workshop med fokus på kunst, kultur og handicap i Nuuk i Grønland i april 2024.

Leverance

Projektledelse, rådgivning, kommunikation

For første gang skal Nossell og Co. nord for polarcirklen, når vi i samarbejde med den grønlandske handicaporganisation, Tilioq, afholder en workshop med fokus på kunst, kultur og handicap i Nuuk i Grønland i april 2024.

Formålet er at give unge grønlændere, der lever med et handicap, et rum, hvor de kan tale med andre jævnaldrende med samme former for livserfaring om deres personlige oplevelser. Samtidig skal workshoppen give de unge inspiration til, hvordan de kan bruge deres stemmer aktivt til at fortælle og samtale om deres viden om livet med handicap, og derigennem sætte handicappolitik på dagsordenen i Grønland.

Workshoppen krydres med kreative oplæg og indslag fra både danske og grønlandske kunstnere, der på hver deres måde har erfaringer med at udtrykke sig gennem ord og sætte tabuiserede emner som køn, seksualitet og handicap på dagsordenen. Den danske forfatter Caspar Eric afholder f.eks. en skriveøvelse på workshoppen.    

Projektet markerer et smukt samarbejdet på tværs af rigsfællesskabet. Vi er glade for at være en del af dette og glæder os til at skabe plads til handicaperfaringerne – nu også i en grønlandsk kontekst.

Projektet er muliggjort og finansieret af Elsass Fonden.

Skal vi facilitere jeres næste workshop?

Hos Nossell og Co. har vi mange års erfaring med at planlægge, koordinere og facilitere workshops og andre engagerende formater i krydsfeltet mellem handicap, politik, kunst og kultur.  

Vi er eksperter i at skabe nye indsigter og forståelser for handicapområdet og det levede liv med funktionsvariationer gennem erfaringsdeling, refleksioner og kreative opgaver, der sætter fokus på handicap og inspirerer til forandring og dialog.  

Vil du sætte gang i samtalen og skabe incitament til forandring og dialog i din organisation, så kontakt os – vi står klar til hjælpe dig med planlægningen.

Kontakt os

Næste projekt

No items found.
Ved at klikke på "Accepter alle cookies" accepterer du lagring af cookies på din enhed for at forbedre webstedsnavigation, analysere brug af hjemmesiden og hjælpe med vores markedsføringsindsats. Se vores Privatlivspolitik for mere information..