Strategisk fundraising for Psoriasisforeningen

2024
Kunde

Psoriasisforeningen

Hos Nossell og Co. ved vi, at fondsmidler ofte definerer mulighedsrummet for organisationer med godgørende formål. Samtidig ved vi fra vores egen forretning, at fondssøgning er en opgave, der ofte trækker mange ressourcer og arbejdstimer. Når vi arbejder strategisk med fundraising, er det for at skabe de bedst mulige betingelser for vores projekter.

Derfor har indgået en aftale med Psoriasisforeningen omkring strategisk fundraising.

Leverance

Rådgivning, forretningsudvikling

Fundraising skal skabe værdi for Psoriasisforeningen
Vi har indgået en aftale om at bistå Psoriasisforeningen i deres fondssøgning. Med en strategisk indsats sikrer vi en kontinuerlig opfølgning, en rød tråd og en klar retning, som øger det økonomiske råderum og bidrager til, at foreningen kan nå i mål med deres mange projekter og tiltag.  

Samtidig frigiver vi tid. Vi overtager byrden fra den kontinuerlige opgave, det er at sikre den rigtige fundraising. På den måde frigives den nødvendige tid til Psoriasisforeningens kerneopgave – at udbrede kendskabet til psoriasis og skabe relevante løsninger for borgere med psoriasis og deres pårørende.  

Vi arbejder altid for at vores kunder får de bedste betingelser for at gøre en forskel for deres sag, og vi er glade, når vores kunder har midler til at skabe værdi for deres medlemmer. Derfor er vi særligt stolte over samarbejdet med Psoriasisforeningen.  

Skal vi løfte din fundraising til næste niveau?

Ønsker I flere midler og større gennemslagskraft i jeres organisation, så lad os stå for at skabe en strategisk indsats til fondsøgningen.

Kontakt os

Næste projekt

No items found.
Ved at klikke på "Accepter alle cookies" accepterer du lagring af cookies på din enhed for at forbedre webstedsnavigation, analysere brug af hjemmesiden og hjælpe med vores markedsføringsindsats. Se vores Privatlivspolitik for mere information..