Podcast-serie: Hvornår er det et handicap?

August - November 2023
Kunde

Det Centrale Handicapråd

Podcast-serien: “Hvornår er det et handicap?” er en ny podcast, som vil forsøge at punktere vores typiske fordomme om handicap og i stedet brede nuancerne ud. Podcasten sætter fokus på de usynlige handicaps som ADHD, angst og cerebral parese. Vært Felix Smith inviterer en bred pallet af gæster ind, fra politikere til parasport-atleter, til en snak om deres liv med et usynligt handicap.

Nossell & Co. står for tilrettelæggelse, produktion og redigering af podcasten. I samarbejde med medievirksomheden Great Minority vil der desuden blive udarbejdet en kampagnefilm.

Leverance

Projektledelse, Kommunikation

Podcast-serien omhandler følelser, oplevelser, samt fakta omkring det at have et handicap synligt som vel usynligt. Gæsterne er kendte offentlige personer, som ikke nødvendigvis forbindes med at have et handicap.

Gennem nysgerrige og åbne samtaler undersøger vært Felix Smith sammen med sine gæster, hvornår man kan tale om at have et handicap - og hvem der er med til at definere det.

Grænserne mellem et “dem” og “vi” bliver skubbet til - i rejsen mod en bredere forståelse af handicap.

Næste projekt

No items found.
Ved at klikke på "Accepter alle cookies" accepterer du lagring af cookies på din enhed for at forbedre webstedsnavigation, analysere brug af hjemmesiden og hjælpe med vores markedsføringsindsats. Se vores Privatlivspolitik for mere information..