Exit Honduras – En succeshistorie

2023
Kunde

Dansk Handicap Forbund

I forbindelse med Dansk Handicap Forbunds (DHF) exit-program i samarbejdet med Honduras’ handicaporganisationer -har Nossell & Co stået for lanceringen af en oplysningsindsats. Gennem personlige historier fra de mennesker med handicap, der lever deres liv i Honduras, fokuserer oplysningsindsatsen på de forandringer, DHF har skabt gennem samarbejdet med handicaporganisationerne i Honduras.

Nossell & Co. har skrevet og publiceret artikler til bl.a. Politiken, Globalnyt og Handicapnyt samt lavet videoproduktioner, SoMe-indhold og hjemmeside - med henblik på at ramme den brede befolkning gennem forskellige medier og platforme.

Leverance

Kommunikation, Projektledelse

Siden 2006 har Dansk Handicaop Forbund været til stede i Honduras og hjulpet med at opbygge handicapområdet. I 2021 begyndte DHF det sjette og sidste samarbejdsprojekt, der løber indtil 2025. Samarbejdet er et exit-program, der skal hjælpe fem store handicaporganisationer i Honduras med at opnå organisatorisk og økonomisk bæredygtighed.

Oplysningsarbejdets produkter er samlet på en hjemmeside som en del af indsatsen og er videreformidlet til relevante medier og aktører. Oplysningsindsatsen går tæt på, hvordan det er at leve med et handicap i et af verdens farligste lande og indeholder temaer som migration, vold mod kvinder og menneskerettigheder, når det gælder handicap.

Kontakt os

Næste projekt

Podcast-serie: Hvornår er det et handicap? - Sæson 2
No items found.
Ved at klikke på "Accepter alle cookies" accepterer du lagring af cookies på din enhed for at forbedre webstedsnavigation, analysere brug af hjemmesiden og hjælpe med vores markedsføringsindsats. Se vores Privatlivspolitik for mere information..