Hvordan ansætter virksomhederne flere personer med handicap i fremtiden?  

Hvordan ruster vi virksomhederne til at ansætte personer med handicap i fremtiden?

Omkring 49.000 personer med handicap i Danmark står klar til at arbejde. Udfordringen er dog, at de danske virksomheder og organisationer ofte ikke er udrustet og klar til at ansætte personer med handicap. På grund af dette går dansk erhvervsliv glip af alt for mange kvalificerede og dygtige potentielle medarbejdere.  

En af grundene til dette er bl.a. de fysiske barrierer og tilgængeligheden, der gør det umuligt for personer med handicap af bevæge sig rundt på arbejdspladsen. En anden grund er mangel på fleksibilitet i arbejdslivet. Samtidig er der behov for en holdningsændring omkring personer med handicap på arbejdsmarkedet, hvilket kan gøre det nemmere for både virksomheder og personer med handicap at forstå og tale med hinanden, sådan at hverdagen flyder på arbejdspladsen – hver dag.  

Derfor skal vi oplyse disse virksomheder og organisationer og ruste dem til at kunne ansætte personer med forskellige handicap. Dette kan bl.a. være ved at integrere en mere fleksibel arbejdsplads, hvor der blandt andet er mere fokus på Universel Design og rummelighed. Dette kan medføre en større arbejds- og livsglæde hos personer med handicap og give arbejdspladserne flere dygtige og kvalificeret medarbejdere.  

I dette foredrag får du og din virksomhed både viden, teori og en række konkrete værktøjer, som kan nedbryde de fysiske barrierer og øge tilgængeligheden på din arbejdsplads – og ikke mindst forøge fokus på den fleksible arbejdsplads og et inkluderende miljø. Vi vil centrere foredraget omkring rekrutteringen, onboardingen, tilgængelighed og holdningsændringer, når det gælder handicap.  

Alt dette kan ruste din virksomhed til at ansætte personer med handicap.  

Book foredrag

foredrag@nossellogco.dk
Ved at klikke på "Accepter alle cookies" accepterer du lagring af cookies på din enhed for at forbedre webstedsnavigation, analysere brug af hjemmesiden og hjælpe med vores markedsføringsindsats. Se vores Privatlivspolitik for mere information..