Hvordan gør vi unge med handicap til at blive klar til arbejdsmarkedet?

Hvordan forbereder vi unge med handicap til at blive klar til arbejdsmarkedet?

Unge med handicap har ofte svært ved at komme ud på arbejdsmarkedet.  

Mange gange er de unge ikke forberedt og klar til at komme ud på arbejdsmarkedet på lige fod med deres jævnaldrende “ikke-handicappede” venner. Her er der både strukturelle, institutionelle og personlige udfordringer, som spænder ben for dem. Mange unge med handicap har ikke adgang til de normale ungdomsjob – og derfor har de ofte lille erfaring, når de søger ind på arbejdsmarkedet – typisk efter endt uddannelse.

Ofte er det en udfordring - som ung med handicap - at forventningsafstemme med sig selv og sine nærmeste om muligheder i forhold til job.  Vi skal derfor oplyse unge med handicap bedre omkring arbejdsmarkedet - og give dem en guide til det danske erhvervsliv og arbejdsmarked.

I foredraget vil deltagerne lære at forventningsafstemme med sig selv og øge deres selvbevidsthed. De vil blive udstyret med en “how- to-guide” til arbejdsmarkedet. Dette kan hjælpe og forberede unge med handicap til at være klar til at springe ud på arbejdsmarkedet.

I dette foredrag deler Jacob ud af sine egne erfaringer og kommer med en “how to-guide" til at komme ind på arbejdsmarkedet som ung med handicap.  

Med foredraget vil du som deltager lære at forventningsafstemme med dig selv, samtidig med at blive mere selvbevidst i forhold til dig selv og dine jobmuligheder som ung med handicap.

Book foredrag

foredrag@nossellogco.dk
Ved at klikke på "Accepter alle cookies" accepterer du lagring af cookies på din enhed for at forbedre webstedsnavigation, analysere brug af hjemmesiden og hjælpe med vores markedsføringsindsats. Se vores Privatlivspolitik for mere information..